Friidrottsskola

OBS! INSTÄLLT

Vi måste tyvärr ställa in årets friidrottsskola, eftersom alltför få funktionärer anmält intresse att hjälpa till vid cupen. Vi beklagar detta.

Brännöföreningens styrelse

Om friidrottsskolan på Brännö

Varje sommar arrangerar Brännöföreningen en friidrottsskola för barn och unga mellan 8 och 13 år. Friidrottsskolan brukar ledas av Anders ”Palmas” Palmqvist, en av Sveriges absoluta topptränare i friidrott med nationella och internationella meriter. Anders arbetar med elitsatsande ungdomar. Han har 15 års erfarenhet med landslaget, ansvar för sprintutveckling i Sverige och internationellt samt talangutveckling på Friidrottsgymnasiet.

Friidrottsskola 2017

Plats: Fotbollsplanen på Brännö
Datum: INSTÄLLT
Ålder: 8-13 år
Tid: Samling kl 9.45 den xx/xx för registrering. Friidrottskolan pågår kl 10.00-12.30 båda dagarna.

När datum för friidrottsskolan 2017 är fastställt kan du anmäla ditt barn här.

Anmäl ditt barn till friidrottsskolan senast den xx/xx till kontakt@brannoforeningen.se eller direkt på plats den xx/xx.

Kostnad och inbetalning

Medlem i Brännöföreningen: 100 kr
Ej medlem i Brännöföreningen: 150 kr

Bli gärna medlem i Brännöföreningen

Inbetalning

Swish: 123 390 79 87
Plusgiro: 4 85 85-4
OBS! Märk din betalning med ”Friidrottsskolan” och barnets namn.