Simskola i Ramsdal

Simskola sommaren 2018

Med start måndagen den 2 juli har vi som vanligt simskola i Ramsdal på Brännö. Simlärare är Linnéa Nordmark med assistenter Hanna Karlsson och Mika Grinell. Varmt välkomna!

Dagar: måndag 2 juli till fredag 27 juli.
Tid: Exakta klockslag för de olika grupperna är inte fastställda ännu. Du får reda på vilken tid som gäller för ditt barn när du anmäler ditt barn. Märkestagning erbjuds varje dag när simskolan är avslutad.
Ålder: från 4 år
Plats: Ramsdalsbadet

Information om anmälan kommer snart.

Kostnad och inbetalning

Kostnad för medlemmar: 200 kronor. Icke medlemmar: 300 kronor.

Bli gärna medlem, om du inte redan är det. Enligt föreningens stadgar kan inte barn under 14 år ensamt vara medlem i Brännöföreningen. Minst en vuxen i familjen måste också vara medlem.

Avgiften kan betalas kontant vid anmälan eller i förväg till Brännöföreningens bankgirokonto eller swishnummer. Ange barnets namn och ”Simskola” på inbetalningen.
Bankgiro: 5234-1245
Swish: 123 073 76 68

Simpromotion och firande av simskolans 80-årsjubileum

Hjärtligt välkomna att delta i årets simskoleavslutning och firande av simskolan som i år fyller 80 år!

När: Lördag 28 juli. Exakt tid inte bestämt ännu.
Var: Badplatsen i Ramsdal.

Läs mer om simskolans 80-årsjubileum på Facebook.

ramsdal