Simskola i Ramsdal

Om simskolan sommaren 2017

Med start måndagen den 3 juli har vi som vanligt simskola i Ramsdal på Brännö. Simlärare är Linnéa Nordmark med assistenter Mika Grinell och Hanna Karlsson. Varmt välkomna!

Dagar: måndag 3 juli till fredag 14 juli.
Tid: Exakta klockslag för de olika grupperna är inte fastställda ännu. Du får reda på vilken tid som gäller för ditt barn när du anmäler ditt barn.
Märkestagning erbjuds varje dag när simskolan är avslutad.
Ålder: från 4 år
Plats: Ramsdalsbadet

Anmäl ditt barn på plats i Ramsdal den 30 juni kl 10.00 till 12.00.

Kostnad och inbetalning

Kostnad för medlemmar: 200 kronor. Icke medlemmar: 300 kronor.

Bli gärna medlem, om du inte redan är det. Enligt föreningens nya stadgar kan inte barn under 14 år ensamt vara medlem i Brännöföreningen. Minst en vuxen i familjen måste också vara medlem.

Avgiften kan betalas kontant vid anmälan eller i förväg till Brännöföreningens plusgirokonto eller swishnummer. Ange barnets namn och ”Simskola” på inbetalningen.
Plusgiro: 4 85 85-4
Swish: 123 680 44 88

Simborgarkväll

Simborgarkväll: onsdag 12 juli kl 19.00-21.00, vid badplatsen i Ramsdal. Alla barn och vuxna är välkomna att ta simborgarmärket!

Läs mer om simborgarkvällen

Simpromotion

Simpromotion: fredag 14 juli kl 13.00, vid badplatsen i Ramsdal.

Hjärtligt välkomna att delta i årets simskoleavslutning, promovering och simtävlingar önskar simlärarna Linnea, Mika och Hanna samt Brännöföreningen!

ramsdal