Brännö träning

Träning hösten 2018

Nu drar vi igång Brännö träning igen i Brännöskolans gympasal! Som tidigare kör vi gympa, innebandy, basket och volleyboll. Cirkelträningen har vi i dagsläget ingen ledare för, tyvärr. Du kan delta i alla träningsformerna om du vill, eller välj den du tycker mest om.

Det är fritt fram att testa att vara med en gång utan kostnad. Sedan måste du betala terminsavgiften eller en engångsavgift. Terminsavgiften inkluderar alla träningsformerna.

Varmt välkommen!

Måndag Medelgympa

Tid: kl. 19-20.00. Terminsstart måndag 20 augusti.
Instruktör: Jenny Frost

Tisdag Basket

Tid: kl. 19-20.00. Terminsstart tisdag 21 augusti.
Ledare: Martina Jakobsson
Följ basketgruppen på Facebook

Onsdag Innebandy

Tid: kl. 20-21.30. Terminsstart onsdag 22 augusti.
Ledare: Henrik Kok

Torsdag Cirkelträning

Inställt. Vi har tyvärr ingen ledare för Cirkelträningen den här terminen. Hör av dig till kontakt@brannoforeningen.se om du vet någon som skulle vara intresserad av att hålla i den. Brännöföreningen hjälper till med kostnad för instruktörsutbildning, om det behövs.

Söndag Volleyboll

Tid: kl. 20-22.00. Terminsstart söndag 19 augusti.
Ledare: Tilo Wünsch

Kostnad och inbetalning

Observera att Brännö träning är gratis för ungdomar under 20 år.

Terminsavgift

400 kr per termin för medlemmar i Brännöföreningen. Bli gärna medlem, om du inte redan är det.
800 kr per termin för icke-medlemmar i Brännöföreningen.

Du kan välja om du vill delta i en, några eller alla aktiviteterna utan extra kostnad. Avgiften inkluderar alla träningsformerna.

Engångsavgift

Engångsavgiften för deltagande i Brännö träning är 80:- för deltagare över 20 år, både medlemmar och icke-medlemmar.

Inbetalning

Betala till Brännöföreningens bankgiro eller swishnummer.

Bankgiro:  5234-1245
Swish: 123 627 52 34
Märk din betalning med din huvudaktivitet, till exempel ”Gympa”, ditt namn och födelsedatum.

Läs om hur Brännöföreningen hanterar dina personuppgifter

Följ oss!

För löpande information, gå med i Facebookgruppen Brännö Träning.