Dans på Brännö brygga

Om lördagsdanserna på Brännö brygga

Sju lördagarskvällar under sommaren arrangerar vi den välkända ”Dans på Brännö brygga”. Här möts du av full aktivitet med dans till levande musik, och korv- och lotteriförsäljning.

Vi är stolta över den fina stämning som brukar råda på danserna. Här möts barn och gamla, Brännöbor och tillresande besökare dansar eller sitter tätt ihop på berget och lyssnar och umgås. Det är en fin gemenskap.

Lägg gärna ett bidrag till Brännöföreningen vid entrén till dansen. Det är helt frivilligt, men viktigt för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda aktiviteter och evenemang på ön. Varmt välkommen till Dans på Brännö brygga!

Spelschema sommaren 2018

Vi startar lördagen den 30 juni och avslutar säsongen lördagen den 11 augusti. Dansen börjar kl 19.30 och håller på till kl 22.00. Vid säsongsavslutningen lördagen de 11 augusti pågår dansen till kl 23.00.

Najs Gajs

Thomas Sällström, klaviatur
Mikael Colliander, trummor
Ingvar Grahn, sång & gitarr
Mats Tallberg, sång
Mats Boogh, bas

Dynamoes

Sofia Bergstrand, sång
Magnus Persson, sång
Daniel Öhman, bas och sång
Mattias Tranberg, gitarr
Calle Hellberg, klaviatur
Mattias Hultman, trummor

Macho Grande

Gunnar Fredriksson, sång, gitarr, piano, dragspel
Johan Häggblom, sång, gitarr

Willy Brink, sång, keyboard
Tommy Johansson, sång, trummor

Hitta hit

Brännö Brygga är vackert belägen i Brännö Husvik med utblick mot västerhavet och Vinga fyr.

För en helkväll väljer du att kliva ombord på M/S Nya Skärgården vid Maritiman och Packhuskajen i Göteborg som tar dig genom Göteborgs hamn medan du äter en härlig skärgårdsbuffé med underhållning ombord. Väl framme på Brännö väntar dansen fram till det att ni kryssar hemåt i sommarkvällen med Vinga fyr blinkande farväl.

Kulturbåtarnas kryssning till Brännö brygga

Du kan också välja Styrsöbolagets båtar från Saltholmen till Brännö Rödsten eller Brännö Husvik, se Reseplaneraren Västtrafik för avgångar.