Simskola & Simträning i Ramsdal, sommaren 2021 Brännöföreningen Göteborg

Simträning för ungdomar och vuxna! – Läs mer här

Simskola för barn 6 veckor – se information nedan

Brännöföreningen erbjuder i år en sommarsimskola under sex veckor. Fler veckor ger möjlighet till fler timmar i vattnet och större möjlighet till simkunnighet. Utöver den längre perioden kommer vi att erbjuda något fler grupper per dag, som ett sätt att hålla oss till rådande restriktioner. Som alternativ till en sexveckorsperiod erbjuds en tvåveckorsperiod. Dessa två veckor ska vara sammanhängande.

Simskolan startar måndag 28 juni (v.26) och pågår till fredag 6 augusti (v.31).

Det kommer vara fyra simskolegrupper från kl 10-12 och en grupp för simträning (barn som redan är simkunniga och vill utveckla sin simteknik och vattenvana samt ta simmärken) kl 12-12.30.

Vill du veta mer om simskolan samt ställa frågor till lärarna?

Lördagen den 19 Juni kl 11-14 och Torsdag den 24 Juni från kl 14-17 står de utanför affären och svarar på alla era frågor!

Sista datum för digital anmälan är torsdag 24 juni.

Anmälan 2021 är STÄNGD!

Inskrivning

Måndag 28 juni är det inskrivning mellan kl 10-12 i Ramsdal, då ges information om gruppindelning.

Kostnad och inbetalning

Sexveckorsperiod: 1200 kr för medlemmar/ 1600 kr för icke medlemmar

Tvåveckorsperiod: 600 kr för medlemmar/ 800 kr för icke medlemmar.

Bli gärna medlem i Brännöföreningen

Inbetalning

Anmälningsavgiften betalas till Brännöföreningens bankgiro 5234-1245 eller Swish 123 073 76 68

OBS! Märk din betalning med “Simskola” och barnets namn.

Sista datum för digital anmälan är torsdag 24 juni.

ramsdal