Simskola & Simträning i Ramsdal, sommaren 2022 Brännöföreningen Göteborg

Simskola för barn 6 veckor

Brännöföreningen kommer även erbjuda i år en sommarsimskola under sex veckor. Fler veckor ger möjlighet till fler timmar i vattnet och större möjlighet till simkunnighet. Utöver den längre perioden kommer vi att erbjuda något fler grupper per dag, som ett sätt att hålla oss till rådande restriktioner. Som alternativ till en sexveckorsperiod erbjuds en tvåveckorsperiod. Dessa två veckor ska vara sammanhängande.

Simskolan startar måndag 27 juni (v.26) och pågår till fredag 5 augusti (v.31).

Det kommer vara fyra simskolegrupper från kl 10-12. Efter simskolan ges möjlighet till märkestagning kl 12.30 -14.00

Simlärare är Linnéa Nordmark, Jonathan Höjer, Axel Hulthén Sagert, Hedvig Höjer, Emma Nedholm och Mika Grinell. Vid frågor om simskolan kontakta simlärarna via mail på: simskola@brannoforeningen.se

Simpromotion

Lördagen den 6 Augusti

För Ungdomar och Vuxna

Varje onsdag kväll i Juli månad kl 19-21 kommer det att erbjudas olika vattenaktiviteter. För mer info kolla vår Agenda och uppdateringar på sociala medier.

Sista datum för digital anmälan är torsdag 23 juni.

Digitala anmälan 2022 är stängd men det går bra efteranmäla till simlärarna i Ramsdal

Inskrivning

Måndag 27 juni är det inskrivning mellan kl 10-12 i Ramsdal, då ges information om gruppindelning.

Kostnad och inbetalning

Sexveckorsperiod: 1200 kr för medlemmar/ 1600 kr för icke medlemmar

Tvåveckorsperiod: 600 kr för medlemmar/ 800 kr för icke medlemmar.

Bli gärna medlem i Brännöföreningen

Inbetalning

Anmälningsavgiften betalas till Brännöföreningens bankgiro 5234-1245 eller Swish 123 073 76 68

OBS! Märk din betalning med “Simskola” och barnets namn.

Sista datum för digital anmälan är torsdag 23 juni.

ramsdal

Stöd vår simskola och aktiviteter i Ramsdal

Vill du stödja oss ekonomiskt? Vi tar tacksamt emot valfritt SWISH belopp till 123 221 45 67.

Skriv Ramsdal

Båtförsäkringsbolaget Assuransen/DVB stödjer också Brännö simskola.