Brännö träning 2021

Träning Hösterminen 2021

Vi drar igång höstterminen med våra aktiviteter inomhus – Men vi förhåller oss så klart till restiktioner som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer,

För träning inomhus förhåller oss vi till dessa punkter:

• Max 15 personer per pass (så dessa personer kan sprida ut sig i Gympasalen)
  • Egen handduk eller yogamatta att ligga på.
  • Handsprit, ytsprit och torkpapper kommer finnas genom Brännöföreningens försorg.
  • Alla kommer ombytta i god tid
  • Alla hjälps åt med städning efteråt. Sopborstar och annat finns på skolan
Fråga om ni undrar!

Våra aktiviteter som ingår i Brännö Träning är; Gympa, Innebandy och Styrka. Du kan delta i alla träningsformerna om du vill, eller välj den du tycker mest om.

Saknar du någon aktivitet och vill du själv starta upp en ny gruppträning/sport är du välkommen att höra av dig till oss på kontakt@brannoforeningen.se
Brännöföreningen hjälper till med kostnad för instruktörsutbildning, om det behövs.

Det är fritt fram att testa att vara med en gång utan kostnad. Sedan måste du betala terminsavgiften eller en engångsavgift. Terminsavgiften inkluderar alla träningsformerna.

Varmt välkommen!

Måndag Gympa

Tid: kl. 18.30-19.30 – Terminsstart 23 augusti
Ledare: Karin Stawreberg, Barbro Hallgren, Susanna Carolusson och Jenny Frost
(en ledare per vecka)

Onsdag Innebandy

Tid: kl. 20-21.30 – Terminsstart 25 augusti
Ledare: Lars Kristensson

Torsdag Styrka

Tid: kl. 19.00-20.00 – Terminsstart 2 september
Ledare: Maria Bergström

———————————————————————————————–

Kostnad och inbetalning

Observera att Brännö träning är gratis för ungdomar under 20 år.

Terminsavgift

400 kr per termin för medlemmar i Brännöföreningen. Bli gärna medlem, om du inte redan är det.
800 kr per termin för icke-medlemmar i Brännöföreningen.

Du kan välja om du vill delta i en, några eller alla aktiviteterna utan extra kostnad. Avgiften inkluderar alla träningsformerna.

Engångsavgift

Engångsavgiften för deltagande i Brännö träning är 80:- för deltagare över 20 år, både medlemmar och icke-medlemmar.

Inbetalning

Betala till Brännöföreningens bankgiro eller swishnummer.

Bankgiro:  5234-1245
Swish: 123 627 52 34
Märk din betalning med din huvudaktivitet, till exempel ”Gympa”, ditt namn och födelsedatum.

Läs om hur Brännöföreningen hanterar dina personuppgifter

Följ oss!

För löpande information, gå med i Facebookgruppen Brännö Träning.