Brännö träning våren 2020

Träning våren 2020

OBS! – Men anledning av Covid19. Vi kommer under denna våren anpassa träningsformerna utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Håll utkik på Facebooksidan Brännö träning för aktuella uppdateringar

Nu ser vi fram emot ett nytt år med och en n termin för våra aktiviteter under Brännö Träning; Gympa, Innebandy och Cirkelträning. Du kan delta i alla träningsformerna om du vill, eller välj den du tycker mest om.

Saknar du någon aktivitet och vill du själv starta upp en ny gruppträning/sport är du välkommen att höra av dig till oss på kontakt@brannoforeningen.se
Brännöföreningen hjälper till med kostnad för instruktörsutbildning, om det behövs.

Det är fritt fram att testa att vara med en gång utan kostnad. Sedan måste du betala terminsavgiften eller en engångsavgift. Terminsavgiften inkluderar alla träningsformerna.

Varmt välkommen!

Måndag Medelgympa

Tid: kl. 19-20.00. Terminsstart måndag 20 januari
Instruktör: Jenny Frost

Onsdag Innebandy

Tid: kl. 20-21.30. Terminsstart onsdag 8 januari
Ledare: Henrik Kok

Torsdag Cirkelträning

Tid: 19-20.30. Terminsstart torsdag 9 januari
Ledare/samordnare: Birgitta Hultqvist (det kan vara olika ledare vid varje tillfälle – dvs vi hjälps åt att öppna och dra igång. Vill du vara ledare så hör av dig till Birgitta Hultqvist eller Jenny Frost

Kostnad och inbetalning

Observera att Brännö träning är gratis för ungdomar under 20 år.

Terminsavgift

400 kr per termin för medlemmar i Brännöföreningen. Bli gärna medlem, om du inte redan är det.
800 kr per termin för icke-medlemmar i Brännöföreningen.

Du kan välja om du vill delta i en, några eller alla aktiviteterna utan extra kostnad. Avgiften inkluderar alla träningsformerna.

Engångsavgift

Engångsavgiften för deltagande i Brännö träning är 80:- för deltagare över 20 år, både medlemmar och icke-medlemmar.

Inbetalning

Betala till Brännöföreningens bankgiro eller swishnummer.

Bankgiro:  5234-1245
Swish: 123 627 52 34
Märk din betalning med din huvudaktivitet, till exempel ”Gympa”, ditt namn och födelsedatum.

Läs om hur Brännöföreningen hanterar dina personuppgifter

Följ oss!

För löpande information, gå med i Facebookgruppen Brännö Träning.