Musik på Brännö brygga 2021-NYHET!

Om Musik/Dans på Brännö brygga

Torsdagen den 15 Juli blir årets andra musikevenemang på Brännö Brygga efter ett år utan musik eller dans.

Uppträdanden sommaren 2021

Från kl 19.30 – 22.00

15 Juli – Voxhall Blues Band

22 Juli – Deluxe Party Music

29 Juli – Viruspojkarna med Brännöpojkarna

5 Aug – Pappa Piders Jazzband

Lördagen 14 Augusti – Stackars Pojkar & Stefan Sandberg, gäst Pernilla Warberg. Brännöpojkarna

Evenemangen kommer att utföras efter datumets då gällande restriktioner.

Styrsöbolaget har ingen möjlighet att ställa upp under 2021 med båtar för att lägga till i Husvik med servering. Hoppas kunna återkomma med detta igen under 2022.

Funktionärer

Kan du hjälpa till under någon dans får du gärna höra av dig till oss i föreningen på mail: kontakt@brannoforeningen.se. Vi är beroende av våra funktionärer för att kunna hålla i danserna.

Hitta hit

Brännö Brygga är vackert belägen i Brännö Husvik med utblick mot västerhavet och Vinga fyr. Du tar dig enkelt hit på en spårvagnsbiljett med Styrsöbolagets båtar, från Saltholmen till Brännö Rödsten (gångavstånd cirka 30 minuter till Bryggan) eller Brännö Husvik. Se Reseplaneraren Västtrafik för avgångar.